Att begrava en groda och säga adjö.

IMG_2204.JPGGammal bild från när vi fick akvarium och fiskar/grodor.

Idag när jag skulle mata grodorna låg den ena på botten. Jag tänkte direkt nej den är död! Det liksom bara syntes att den hade avslutat sitt liv där. Jag försökte peta på den men hon hade helt enkelt lämnat detta liv. Våra grodor är gamla så egentligen var det ingen chock, men ändå tråkigt. Jag fick ringa till William och berätta att hon dött och att vi var tvungna att begrava henne idag. Så William och Björn kom nyss hit, vi begravde henne på samma plats som guldfisken begraves på för lite mer än ett år sedan.

Det är alltid tråkigt när djur dör, även när det bara är akvariedjur, det känns ju. Det blir en tomhet ganska fort, men nu är hon död och vi får se hur länge malen och den andra grodan lever. För äldre djur dör ju till sist så är det bara, sorgligt men sant.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Att begrava en groda och säga adjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: