Att vakna tidigt.

img_8591

Gick upp tidigt idag, mycket för att jag helt enkelt kände att jag ville kliva ur sängen i tid idag och inte kände behovet av att ligga kvar som jag brukar göra. Jag gick upp och fixade mig, åt lite frukost och sitter nu här. Det är skönt att bara befinna sig här mitt i livet, för på något vis känns det så att man befinner sig mitt i livet och allt som är just livet.img_8598

 

Jag kollade igenom fotografierna från i helgen när det var cruisingen stannar här i stan. Jag tänkte dela med mig av några av bilderna, det var sånt där mulet lördagsväder som ändå funkade. Men trevligt var det i alla fall, och jag trivdes bra där inne i bilen. Jag klarar inte av alla människor runt om, men att sitta i bilen funkar desto bättre.

img_8608

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

29 thoughts on “Att vakna tidigt.

 • 23 september, 2016 at 12:16
  Permalink

  Jätte härliga bilder och vad trevligt med en crusing! Och skönt att ta sig upp tidigt ifrån sängen. Det brukar jag vanligtvis göra oavsett ifall att jag börjar 14.00 eller är ledig, för att jag inte brukar kunna sova längre. Men idag tänkte jag dra till mig en riktig sovmorgon bara för att jag kunde och vaknade upp med huvudvärk och drömt två mardrömmar haha ^^,

  Sv; ja, det är det verkligen! 🙂

  Reply
  • 24 september, 2016 at 18:58
   Permalink

   Ja det var kul, det är ju svårt för mig att ta mig upp på morgonen eftersom jag är sjuk. Så när jag gör det känner jag mig glad 🙂

   Reply
 • 23 september, 2016 at 12:16
  Permalink

  Jätte härliga bilder och vad trevligt med en crusing! Och skönt att ta sig upp tidigt ifrån sängen. Det brukar jag vanligtvis göra oavsett ifall att jag börjar 14.00 eller är ledig, för att jag inte brukar kunna sova längre. Men idag tänkte jag dra till mig en riktig sovmorgon bara för att jag kunde och vaknade upp med huvudvärk och drömt två mardrömmar haha ^^,

  Sv; ja, det är det verkligen! 🙂

  Reply
 • 23 september, 2016 at 12:42
  Permalink

  Vilka härliga bilder och skönt att du orkade gå upp tidigt idag. 🙂 sv: Vad kul att du tycker det, vill du beställa något eller behöver hjälp att hitta en produkt så får du gärna höra av dig! 🙂

  Reply
 • 23 september, 2016 at 13:26
  Permalink

  Vad roligt med cruising och även om du satt i bilen, så var du där och det är det viktigaste 😉
  Bra gjort att du tog dig ut och gjorde det! 🙂 bara det kan vara tufft .. 🙂

  Hoppas du får en hyfsad fredag 🙂

  Kramar

  Reply
  • 24 september, 2016 at 18:42
   Permalink

   Ja det känns bra :). Jag lyckades med den saken och det var bra 🙂

   Reply
 • 23 september, 2016 at 15:31
  Permalink

  Häftigt med cruising!
  Ja det får vi säkert, så nu blir det att förbereda lite snart;)

  Reply
 • 23 september, 2016 at 16:42
  Permalink

  Ser jätte mysigt ut på bilderna! Kram

  Reply
  • 24 september, 2016 at 18:52
   Permalink

   Ja, fast blir inte riktigt så för mig då. Men bra ändå 🙂

   Reply
 • 23 september, 2016 at 20:44
  Permalink

  skönt att gå upp tidigt, så får man mer gjort under dagen!

  Reply
  • 24 september, 2016 at 18:51
   Permalink

   Ja det är det absolut, men eftersom jag är sjuk så blir det också ganska bra när jag går upp eftersom jag tar mig ur sängen 🙂

   Reply
 • 23 september, 2016 at 21:14
  Permalink

  Åh men vilka härliga bilder och skönt att du kände för att gå upp 🙂
  Frida recently posted..Vacker utsikt

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: