Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Tolv år som mamma, det lyckligaste åren i mitt liv.

img_2617

Klockan 12:55 den 3 oktober 2004 föddes du ut till denna värld.
Du vägde 4340 gram och var 53 centimeter lång. 

Idag fyller du tolv år! Jag glömmer aldrig den dagen du föddes, som mamma gör man nog aldrig det. Den där känslan när man möter ögonen på sitt barn för första gången. När man får känna huden mot huden för första gången. När man får lukta, pussa och förälska sig och falla handlöst in i en annan människas liv. När man viskar kärleksfulla ord och en bubbla av bara du och jag bildas. Man ser in i sitt barns ögon, känner på små fingrar och inspekterar tår som är så pyttesmå. Man älskar gränslöst för resten av sitt liv och allt man en gång trodde sig veta, har man sedan länge glömt. Älskade William jag är så glad och stolt över att vara din mamma. Den människa du blivit och utvecklas att bli, är en människa som jag känner stolthet över. Innan du levde fanns jag, men när du föddes gav du mig liv.

54 Comments

  1. Åh grattis till din son! 😀 Han delar födelsedag med min pojkvän 😀 som dock är dubbelt så gammal då han fyller 24 idag 🙂

  2. Ja vad är bättre än att bli och få vara mamma, även om det är jobbigt ibland,hehe.
    Svar: Nä det är ju inte direkt en svensk tradition så att säga, men det blir vanligare och vanligare detta ändå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: