img_2653

Idag tog jag en fruktsallad som lunch. Banan, färskmango och satsumas. Så sjuktgott! Den slukade jag i ett slurp om man säger så. Jag serverade fruktsalladen i en av mina Mon amie skålar.

Jag låg länge i sängen idag, till strax efter elva. Grejen var den att jag vaknade i tid, lyssnade på lite podd och såg på youtube. Sen måste jag ha somnat mitt i allt för när jag tittade på klockan var hon 10:22, antar att kroppen behövde sömnen? Man får ibland helt enkelt bara låta kroppen få som den vill. Någon promenad har jag inte hunnit med ännu. Men borde gå ner på stan, jag har ett paket att hämta. Blev nämligen utvald att få Loppi blogbag, det är bara det att just nu är det fullt med människor på stan. Det är nämligen International street market här i Falun, och det betyder MÄNNISKOR. Eftersom jag har panikångest och utmattningssyndrom som blir betydligt värre med människor drar jag mig för att gå ner på stan. Men jag borde, funderar om man kan gå en omväg så det bara är att smita in där och hämta paketet och gå en omväg hem också.

Livet ger verkligen stora problem just nu. Skitjobbigt är det dessutom!
Vad gör ni denna fredag?

24 kommentarer

  1. Så himla gott! Hoppas livet styr upp sig snart,all pepp tilldig!
    Svar: Ja lite mer bloggkärlek till folket och särskilt till min fina “partner in crime”.

  2. Åh så gott med frukt! Jag har dock aldrig frukt här hemma mer än frysta bär (räknas det ens? haha) och banan!! Banan har jag i smothies, men ska nog bli bättre på fruktköpandet!

    Tack för din kommentar btw, styrkekram till dig fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: