Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Nytt till hemmet.

img_2657

Det är onödigt att handla, det vet jag. Men ibland behöver man trots detta köpa något. I mitt fall behövde jag en pedalhink/sophink till mitt badrum. Jag hade en innan som gick sönder, sedan hade jag en blå som jag insåg passade bättre att slänga sopor i. Men är det något man som kvinna vet är bra att ha i badrummet så är det en hink. Dels har man tandtråd, dels har man bomullsrondeller tops och annat som behöver slängas. Förutom det har man vänner som kan använda sig av bindor eller tamponger, sånt där som jag tror att män inte alltid tänker på. Själv använder jag menskopp så just det problemet har jag inte. Den kan man tömma vart man vill och tillgång till vatten finns i alla badrum, så man slipper oroa sig för vart man ska slänga sånt där. Jag hoppas nämligen att ni som använder tamponger INTE slänger dessa i toaletten?!

Hur som helst, jag är jättenöjd med denna och visst är den fin?

30 Comments

  1. Visst är den! Åh klart man kan ha menskopp trots riklig mens, det finns olika storlekar. Själv använder jag mig av divacup och jag personligen tycker är jättebra :D. Beställ från jordklok, du kommer inte ångra dig 🙂

 1. Jättefin ^^ 🙂

  Jag var hemma hos min kusin (som är kille) och noterade direkt att han inte hade sophink i badrummet.
  Jag frågade varför han inte hade det och han sa att han inte behövde någon, och utan att tänka så sa jag ”men vaddå? spolar du ner dina tamponger eller trosskydd? det ska man ju absolut inte göra”
  Hahaha han bara stirrade på mig innan jag kom på att killar slipper de där med mens XD

 2. Jättefin, gillar färgen 🙂
  Påminner om färgen på min armbandsklocka 😉
  Den känns verkligen lyxig tycker jag med 🙂

  Kram*

 3. Jo jag har hink med lock och pedal på toa.Det efter att någon spolat ner binda och stoppet som blev kostade många onödiga slantar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: