Nytt till hemmet.

img_2657

Det är onödigt att handla, det vet jag. Men ibland behöver man trots detta köpa något. I mitt fall behövde jag en pedalhink/sophink till mitt badrum. Jag hade en innan som gick sönder, sedan hade jag en blå som jag insåg passade bättre att slänga sopor i. Men är det något man som kvinna vet är bra att ha i badrummet så är det en hink. Dels har man tandtråd, dels har man bomullsrondeller tops och annat som behöver slängas. Förutom det har man vänner som kan använda sig av bindor eller tamponger, sånt där som jag tror att män inte alltid tänker på. Själv använder jag menskopp så just det problemet har jag inte. Den kan man tömma vart man vill och tillgång till vatten finns i alla badrum, så man slipper oroa sig för vart man ska slänga sånt där. Jag hoppas nämligen att ni som använder tamponger INTE slänger dessa i toaletten?!

Hur som helst, jag är jättenöjd med denna och visst är den fin?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Nytt till hemmet.

 • 7 oktober, 2016 at 18:47
  Permalink

  Slänger dom aldrig i toaletten! Jättefin soptunna 😀 Kändes lyxig 😀

  Reply
  • 7 oktober, 2016 at 22:21
   Permalink

   Jättebra, dem ska absolut inte ner där :D. Visst är den fin :D. Håller med den känns lyxig 😀

   Reply
  • 7 oktober, 2016 at 22:19
   Permalink

   Visst är den! Åh klart man kan ha menskopp trots riklig mens, det finns olika storlekar. Själv använder jag mig av divacup och jag personligen tycker är jättebra :D. Beställ från jordklok, du kommer inte ångra dig 🙂

   Reply
 • 8 oktober, 2016 at 02:08
  Permalink

  Riktigt snygg färg ?

  Svar: Ja jätte gullig är den ?? både jag och A längtar något enormt ?

  Reply
 • 8 oktober, 2016 at 03:07
  Permalink

  Jättefin ^^ 🙂

  Jag var hemma hos min kusin (som är kille) och noterade direkt att han inte hade sophink i badrummet.
  Jag frågade varför han inte hade det och han sa att han inte behövde någon, och utan att tänka så sa jag “men vaddå? spolar du ner dina tamponger eller trosskydd? det ska man ju absolut inte göra”
  Hahaha han bara stirrade på mig innan jag kom på att killar slipper de där med mens XD

  Reply
  • 9 oktober, 2016 at 11:42
   Permalink

   Visst är den :D. Haha! Tror inte karlar fattar sånt där 😀 . Rolig fråga verkligen :p

   Reply
 • 8 oktober, 2016 at 09:19
  Permalink

  Hur fin som helst! 😀 Jag har en likadan fast i silver. Inga tamponger i toaletten här inte! Kram

  Reply
 • 8 oktober, 2016 at 10:09
  Permalink

  Jättefin, gillar färgen 🙂
  Påminner om färgen på min armbandsklocka 😉
  Den känns verkligen lyxig tycker jag med 🙂

  Kram*

  Reply
 • 8 oktober, 2016 at 13:20
  Permalink

  Jo jag har hink med lock och pedal på toa.Det efter att någon spolat ner binda och stoppet som blev kostade många onödiga slantar.

  Reply
  • 9 oktober, 2016 at 11:39
   Permalink

   Trist när folk inte förstår att man inte ska slänga sånt i toaletten 🙁

   Reply
 • 9 oktober, 2016 at 20:27
  Permalink

  Men åh vad häftig den här var! Kul med annat än den vanliga silver färgade ?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: