Nytt till hemmet.

img_2657

Det är onödigt att handla, det vet jag. Men ibland behöver man trots detta köpa något. I mitt fall behövde jag en pedalhink/sophink till mitt badrum. Jag hade en innan som gick sönder, sedan hade jag en blå som jag insåg passade bättre att slänga sopor i. Men är det något man som kvinna vet är bra att ha i badrummet så är det en hink. Dels har man tandtråd, dels har man bomullsrondeller tops och annat som behöver slängas. Förutom det har man vänner som kan använda sig av bindor eller tamponger, sånt där som jag tror att män inte alltid tänker på. Själv använder jag menskopp så just det problemet har jag inte. Den kan man tömma vart man vill och tillgång till vatten finns i alla badrum, så man slipper oroa sig för vart man ska slänga sånt där. Jag hoppas nämligen att ni som använder tamponger INTE slänger dessa i toaletten?!

Hur som helst, jag är jättenöjd med denna och visst är den fin?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Nytt till hemmet.

 1. Jo jag har hink med lock och pedal på toa.Det efter att någon spolat ner binda och stoppet som blev kostade många onödiga slantar.

 2. Jättefin, gillar färgen 🙂
  Påminner om färgen på min armbandsklocka 😉
  Den känns verkligen lyxig tycker jag med 🙂

  Kram*

 3. Jättefin ^^ 🙂

  Jag var hemma hos min kusin (som är kille) och noterade direkt att han inte hade sophink i badrummet.
  Jag frågade varför han inte hade det och han sa att han inte behövde någon, och utan att tänka så sa jag “men vaddå? spolar du ner dina tamponger eller trosskydd? det ska man ju absolut inte göra”
  Hahaha han bara stirrade på mig innan jag kom på att killar slipper de där med mens XD

  1. Visst är den! Åh klart man kan ha menskopp trots riklig mens, det finns olika storlekar. Själv använder jag mig av divacup och jag personligen tycker är jättebra :D. Beställ från jordklok, du kommer inte ångra dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: