En ny matta.

img_2652

Jag åkte iväg med Björn och handlade en ny matta på torsdagskvällen. Det blev en i grått då jag gärna ville ha grå i vardagsrummet. Bilderna är verkligen inte dem bästa men det får bli andra vid senare tillfälle.

Den är helt underbart fluffig och köpt på Rusta för 799:- något den helt klart var värd. Hade en vit där sedan tidigare köpt på Ikea, men vitt kändes inte lika roligt längre. Tycker det blev perfekt med grått!

img_2649

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

15 thoughts on “En ny matta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: