Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En ny matta.

img_2652

Jag åkte iväg med Björn och handlade en ny matta på torsdagskvällen. Det blev en i grått då jag gärna ville ha grå i vardagsrummet. Bilderna är verkligen inte dem bästa men det får bli andra vid senare tillfälle.

Den är helt underbart fluffig och köpt på Rusta för 799:- något den helt klart var värd. Hade en vit där sedan tidigare köpt på Ikea, men vitt kändes inte lika roligt längre. Tycker det blev perfekt med grått!

img_2649

15 Comments

    1. Hejsan
      Det kommer jag att göra.
      Men vill inte handla så mycket förrän jag fått lägenhet , men det ser nattsvart ut ficka reda på att det står 64,000 före mig i kön , jag blir i te glad men hoppas att något privat bolag lyssnat på mig , situationen är ju nästan panik.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: