Dark Mode Off / On
Reklam

Loppiblogbag höst 2016

img_2655

Var en av utvalda att testa denna. Hur kul som helst ju! Nu har jag inte hunnit med att testa allt ännu men det kommer.

Innehållet bestod av:
Colgate Tandkräm – Denna är till för de minsta barnen, men tänkte att jag har kompisar med småbarn så denna blir perfekt vid besök.
Palmolive Barntvål – En härlig dofttvål som skummar mycket. Älskar den redan kan jag säga! Perfekt!
Yoplaits Safari – Ska hämta ut denna senare, tänkte att William skulle få det som mellis. Perfekt mellanmål är såna där små yoghurts.Natural – Tvättmedel! Hur bra är inte det med tvättmedel? Dessutom när man har astma och denna är rekommenderad för astmatiker! Skitbra!
Comfort – Doftfritt sköljmedel som även detta är rekommenderat av Astma och allergiförbundet! Perfekt!
Old El paso – Som mamma till en son som gillar tacos kommer dessa gå hem! Jag gillar också tacos men William är nog lite mer för tacos än mig, men gott är det!
Folksam – Vem vill inte ha plåster? Alla vet vi att man gör illa sig titt som tätt! Perfekt att ha i handväskan, så vid ett litet sår kan man rädda sig med ett plåster!
Storytel – Denna ska jag testa, gratis i en månad verkar väldigt bra måste jag medge.
Fick även Loppitidning och en Loppipåse!

26 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: