001

William fyllde ju 12 år i måndags. Igår hade vi kalasfirande här för hans släkt, det gick bra även om jag fick ångestanfall och var tvungen att gå in på mitt rum en stund.
Jag har ett rådjur på min säng med doft av lavendel. Detta rådjur fick jag av Björn och William i julklapp och den kan värmas i mikron så blir det en värmekudde. Jag har insett att om jag lägger mig ner en stund med den på bröstet och klappar den så blir jag lugn, det hjälper mot ångesten så att bara ligga så, klappa på denna värmekudde och andas gör att jag får tillbaka lugnet inombords. Jag har helt enkelt ingen energi för stress och då måste jag hitta saker som avstressar mig, det här är en av sakerna.

047

Jag fotograferade en del, men jag är lite i valet och kvalet om jag ska lägga in dem på bloggen ännu. Jag ska nämligen uppgradera min datorn, köpte min dator 2008 och förra året pajade moderkortet. Jag köpte ett nytt och nu är tanken att jag ska uppgradera datorn tills den är ny tänkte jag. Alltså köpa nya delar och byta ut dem gamla, idag ska jag till SIBA och köpa en SSD som Björn sagt är bra. Sedan har jag köpt en hårddisk av William också. Bara dessa två saker kommer ju förändra datorn så det känns bra faktiskt! Men i och med att jag ska uppgradera datorn så är det frågan om det är någon ide att lägga in bilderna på datorn. Det känns nämligen halvt som halvt onödigt att lägga in bilder för att ominstallera hela datorn sen. Jag har alltså en externhårddisk jag lägger in bilder på annars så den saken är lugn, men ja jag är lite lat också…

017

Vi får se om ni får bilder i eftermiddag eller ej, allt beror på om jag orkar. Efter kalaset igår somnade jag på soffan, helt slut. Det tog ju all energi jag hade och sedan smsade jag med Lisa och följde med henne till Maxi då båda behövde handla. När jag kom hem somnade jag direkt, och sov tills runt sju på morgonen. Jag sover oftast till klockan sju, har insett det, ungefär prick sju vaknar jag och då är jag pigg. Trots det har jag somnat om i veckan, den har nämligen varit fylld med krav och måsten. Den här veckan är lugnare, och det behöver jag. Få ta det lugnt utan stress och press, jag ska nämligen inte stressas runt utan måste få andrum. Sen är det som stressar mig läkarbesök och sådant man måste göra, så det där blir ju svårt att inte ta sig tiden till.

Nej nu ska jag ta mig min dagliga promenad. Jag behöver motionen och vet att jag genast blir gladare av lite luft. Sen att det är mulet och kallt får jag väl bara bita ihop och lida igenom.

20 kommentarer

  1. Bra att du tar din promenad, trots att vädret är som det är ..
    Det är inte alltid lätt att komma ut då, så bra att du gör det ändå! 🙂

    Sv: Jag tycker själv att det lättar lite ibland att skriva om såna saker, att man “får ur sig” det på nåt sätt .. 🙂

    Hoppas du får en skaplig söndag 🙂

    Kram

  2. Åååh påminn mig ikke om att byta/köpa ny dator ;P… behöver nämligen jag med! Ja jaaa det får jag börja sätta ett budget vid årsskiftet, än funkar den jag har S Har det fint tjejen, kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: