Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En ny högtalare. 


Ibland när man minst anar det sker det små saker i livet. Som idag för mig. Jag skulle handla en SSD på Siba. Bestämde mig för att skaffa sibakortet för att betala av den. När jag stod där på Siba sjuktnervös och försökte förhindra min ångest, frågade den anställa mig om jag var kund hos Telia eller Telenor. Jag sa Telenor, han sa något om förtroenderabatt och kollade, sedan sänktes min månadskostnad och jag fick en helt gratis högtalare. Rent av sen bästa som fanns i butiken. Jag gick alltså därifrån med en högtalare dyrare än varan jag köpt och lite uppstressad, upprymd och blöt eftersom det ösregnade och mitt paraply tog bort mycket regn men inte allt. 

Jag lämnade högtalaren hemma och gick ner på stan till Kjell och CO för att handla mer dataprylar som behövs för installation. Var grymt nöjd med mig själv som fixade stan. Jag ska ju utmana mig själv i såna där situationer trots att det är jobbigt. Varje gång jag lyckas känner jag en glädje. Får klappa mig på ryggen och vara glad för det jag kunnat åstadkomma.

36 Comments

  1. Vad var det för högtalare du fick?

    SV: Rätt eller fel, jag tror iaf att det är en väldigt bra början. Fler och fler drabbas av stress och utmattningssyndrom, ja, det vet inte minst du, och då tror jag det är viktigt att jobba mer förebyggande för att försöka förhindra att folk trillar dit i sjukskrivningar ö.h.t. och där tror jag att skolan är ett väldigt bra förstasteg. Att inkludera det både i idrotten och samhällskunskapen, berätta om vad stress är, vad stress kan göra med kroppen, hur symtomen smyger sig på, vilka symtom det handlar om, så att man kan bromsa tidigare när man känner igen tecknen. För det är det man många gånger inte gör idag, känner igen tecknen, eller iaf inte kopplar dem till stress, men med ökad kunskap skulle fler kunna bromsa i tid och därmed mildra eller rentav undvika sjukskrivningar ö.h.t. Det lär inte lösa hela problemet, men jag tror definitivt det är en bra början och jag tror samhället skulle få tillbaka det mångdubbelt om man ser det på sikt.

  2. Alltså ja det är en del som har tur =) nä fy va fuskigt ja har tänkt köpa en men inte kommit till skott tycker det verkar bra att man tom kan koppla dem till iphonen för det kunde man väl me på den ?
    ja vi får se när min blir köpt he he

    fin måndag o ja hoppas oxå regnet bara slutar just nu ! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: