fbpx
Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Ny pläd från Stylemood.

001

Idag fick jag hem en helt underbar pläd jag köpte från StyleMood. Jag älskar plädar och filtar och tycker inte man kan få för många såna hemma.

002  

Just den här är helt galet skön och mjuk, förutom det är den så där härligt stor så den kommer bli helt underbar att linda in sig i nu så här på hösten, vintern och under senare våren när man plockat fram utemöblerna igen. Det var jättesnabb leverans och det är jättefina saker på sidan, jag kommer absolut handla därifrån fler gånger. Jag vill rekommendera er andra att ta er en titt på sidan.

003

Jag är så himla nöjd, nedan följer några bilder. Ja och just ja, jag har fortfarande inte lagt in Photoshop på datorn, skäms på mig. Jag ska bara jag orkar fixa in saken på datorn igen. Min skiva ligger i skåpet bredvid mig och ropar lite på mig att plocka fram saken.

004

Är du sugen på att köpa en lika pläd som jag har? Då hittar du den på följande länk <—. Som sagt jag rekommenderar dig verkligen att handla från Stylemood jag är helnöjd kund!

20 Comments

  1. Den var verkligen supersnygg! Passar ju att ha som prydnad lite här och var också 😀 Såg underbart skön ut att boa in sig i! Kram

  2. Åh vad kul och hitta detta inlägg på din blogg, så härliga bilder du har tagit också! Och vad glad jag blir att du gillar pläden, samt att du är nöjd med snabb leverans och bemötandet också, du är såååå välkommen igen fina du!! Tackar återigen för din beställning! 🙂 Ha en härlig onsdag nu! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: