Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – Att drömma mardrömmar.


Fy sjutton vilken natt, jag har drömt mardröm efter mardröm och när jag väl vaknade hade jag svårt att lokalisera vad som var sant och dröm. Fick helt enkelt tala mig till vad som stämde och inte. 

Ord som nej det här är inte verklighet gick som ett mantra i huvudet på mig. Sedan en massa med rädslor som poppade upp på det, huvudsjukdom! Det är nästintill det värsta att sjukdomen sitter i huvudet och såldes skapar hjärnspöken och skrämmer upp kroppen. Ger stresspåslag och rädslor, skrämmer varje liten del av ens inre! 

Idag är jag faktiskt ganska oroad, jag hoppas den saken ska släppa så jag kan andas ut under dagen. Kontrollbehov, hjärnspöken och rädslor. Det är just dessa små saker jag vill bli av med och frisk ifrån.

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: