Så var det fredag igen.

004

Har sovit lite dåligt inatt. Haft ont i ena armen hela natten och det har varit oskönt om man säger så. Så jag låg kvar i sängen ett ganska bra tag och sedan ringde min granne Jennie mig så vi pratade en stund också. Det ser ut att vara riktigt fint vinterväder idag, och jag borde bege mig ut på en promenad men frågan är om lusten och orken finns för den saken ännu?

Vad gör ni denna fredag? Jag gillar fredagar, eller i alla fall har jag gillat dem. Men nu som sjukskriven blir nästan alla dagar väldigt enformiga, det blir ett liknade koncept som inte alltid är så galet roligt. Man går upp och gör det man ska ungefär. Dessutom känns det som det inte händer så mycket under helgerna heller så livet blir lätt ganska enformigt. Men samtidigt vad gör man? När man har ångest och det är så här det känns med livet? Det är svårt att ta sig för olika saker då, vissa dagar skulle jag så himlans gärna vilja våga åka till IKEA som ett exempel. Jag älskade ju IKEA förut, men idag skulle jag nog inte klara av att kliva innanför porten. Igår gick jag ner på stan och hämtade ett paket, och tvingade in mig själv på Åhléns och i Borlänge gick jag också på olika ställen bara för att peppa mig själv. Men jag mår verkligen dåligt, får för mig att folk glor och att jag ska råka ha ner något.

Det är väl den där självkänslan som spökar igen. Vad ska man säga och göra?

Nej det här blev långt ifrån spännande att läsa om för er, jag tror jag ska ta mig en kopp med kaffe. Det kanske kan vara lite gott så här när klockan är nästan 13:00.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Så var det fredag igen.

 • 11 november, 2016 at 14:53
  Permalink

  Tur din granne fanns där för dig! kram

  Reply
 • 11 november, 2016 at 15:45
  Permalink

  det här med att folk glor känner jag varje gång jag går ut och det hände faktiskt dag jag gick på trottuaren och bilar körde förbi jag tittade upp för engångskull o då vände sig en okänd person i en bil och bara glodde som fan…ja kände mig som en utböling. jag lider verkligen med dig och förstår dina tankar kram <3

  Reply
 • 11 november, 2016 at 17:47
  Permalink

  Håller med dig om att det lätt blir enformigt när man är sjukskriven!! Jag har ju oftast sambon hemma på helgerna då han jobbar borta i andra städer oftast, så mina helger blir ju som tur är automatiskt mysigare! =)

  Reply
 • 11 november, 2016 at 20:36
  Permalink

  Inte konstigt att dagarna blir enformiga. Är man hemma längre så slutar man ju komma på idéer tillslut ? Hoppas du går mot ljusare tider snart!
  Malin Ranta recently posted..Smaksensationer och smakisar

  Reply
 • 11 november, 2016 at 21:43
  Permalink

  Nyttigt att du skriver ner allt detta, för ett framsteg är ju att du verkligen gick in, det är ändå ett småsteg framåt, om nån månad kanske du kan vara kvar än längre än idag

  kram

  Reply
  • 13 november, 2016 at 18:03
   Permalink

   Ja jag tror det, framsteg blir ju fint att minnas senare 🙂

   Reply
 • 11 november, 2016 at 22:12
  Permalink

  usch ja det är jobbigt att känna sej dålig jämt vet hur det är o när det tar all energi som an har

  fin lördag så bra du kram kramar

  Reply
  • 13 november, 2016 at 19:53
   Permalink

   Ja inte är det kul direkt :(. Längtar tills man mår bra på riktigt 🙂

   Reply
 • 11 november, 2016 at 22:53
  Permalink

  Vi har varit iväg på julmarknad på Tjolöholms Slott och sedan blev det även en tur till IKEA. En bra dag helt enklt 🙂

  Reply
 • 12 november, 2016 at 11:36
  Permalink

  det är alltid nåt speciellt just med fredagar! 😀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: