Lisas lilla Alice fyllde 2 månader den 3 januari. Jag fick därför äran att fotografera henne, det är jättekul verkligen. Dessutom kom Lisa och Alice hit för första gången, eller ja Lisa har ju varit här förut men det var premiär för Alice. Hon var så glad och nöjd hela tiden lilla söta tjejen. Här kommer hennes kort för sina två månader som jag fotograferade den 4 januari.

Det har ju varit nyår och vad passade då inte bättre än en 2:a med glitter och fina stjärnor runt? Som rena raketerna.

Alice svingade sin högerkrok mot tvåan, likt den super power women hon kommer att bli.

Alice fick även ligga på en liten madrass i snön några snabba sekunder. Tyvärr så lyckades vi lärarna (jag och Lisa) vända tvåan helt fel. Men vad gör man inte när en liten nallebjörn ska slippa ligga i snön.

Tusen tack Lisa för att jag får fotografera eran lilla Alice, det är en ära! Sen att jag samtidigt kan att få utveckla mig inom fotografering. <3

54 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: