Utmattningssyndrom – Jag klarade av att läsa för första gången på 6 månader. Mina tankar om Mjölkrevolutionen.

Som ni säkert vet om ni läst min blogg har jag inte kunnat läsa böcker på väldigt länge. Jag har försökt men det har bara inte funkat. När William fick jullov gick vi till biblioteket här i stan och lånade böcker. Jag lånade då Mjölkrevolutionen och en till bok jag recenserar senare om jag lyckas läsa den med.

Just mjölkrevolutionen har jag velat läsa länge, det har stått väldigt mycket om den i olika tidningar så det kändes som en bok väl värd att läsa. Den var väldigt intressant och visst får man sig en tankeställare. Jag hade dålig koll på sojaprodukter kände jag, men efter att ha läst denna har jag bestämt mig för att varken äta eller dricka sojaprodukter längre. Det finns absolut bättre alternativ då som mandelmjölk till exempel.

Det som var spännande med mjölkrevolutionen är ju det faktum att allt man tänkt om opastöriserad mjölk väckte nya tankar inom mig. Nu dricker jag sällan mjölk och äter sällan produkter från kossor heller. Men det är klart att jag blir oroad ändå, för oavsett om man sällan får i sig mjölk, kanske det varit smart att försöka fått tag på en bonde som kunde sälja rena mjölkprodukter.

Hur som helst, mycket bra bok. Sen glädjen i att jag klarade av att läsa! Det känns helt magiskt för min del! Förutom att läsa idag har jag möblerat om lite i stora klädkammaren där jag har min My little pony-samling. Jag tog och bar ner saker jag hade på översta hyllplanet där som inte var ponnys och la ner i förrådet och sedan tog jag alla bilderböcker och la upp på hyllan i klädkammaren istället. Så William inte behövde förvara dessa på sitt rum fortfarande.

Jobbigt med lärarmammor som sparar böcker för framtida bruk. Men det är ju underbart med böcker man kan läsa för sina elever sen. Just böcker kan jag verkligen inte göra mig av med. Jag älskar böcker!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

36 thoughts on “Utmattningssyndrom – Jag klarade av att läsa för första gången på 6 månader. Mina tankar om Mjölkrevolutionen.

  1. Bra framsteg måste kännas fantastiskt!!
    Svar: Åh vad roligt, jag som aldrig äter det typ, så detta kommer bli grymt! Förhoppningsvis får jag till en bra vlogg om det också då, annars får jag dokumentera i bilder. Men roligast hade ju varit att filma det! Tack för din bra:iga utmaning!Kul!
    Linda recently posted..Hurra! Hurra!

  2. Själv har jag låtit social media och bloggar ockupera tiden på kvällen då jag har kunnat läsa nån bok/e-bok istället. Så det ska ändras på nu och jag har börjat läsa en e-bok 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: