En gryning i januari.


Jag vaknade för en liten stund sedan. Gick och satte mig i köket och spanar nu ut genom fönster. Så stillsamt där utanför, inga människor men en gryning som antyder att det nog blir sol idag. 
Det är januari och början av året. Kanske andas jag in friskheten av livet här och nu. Jag ska alldeles strax meditera och yoga. Tacka min kropp för att den håller mig frisk och stark. 

Planen för dagen är att ta mig ner på stan för att hämta ett paket. William ska även få lite saker som köptes på Facebook för en kort stund sedan. Det vet han inte om ännu. Att andas och att bara njuta av ledighet, lugn och familjeliv. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “En gryning i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: