Skrev ju i morse att jag väntade på något handlat via Facebook. Det var så att Williams mormor hade taggat mig på Facebook och undrade om detta var något William ville ha. Självklart ville han det, så jag gjorde ett köp. Kvinnan som sålde detta bodde nämligen i Falun.

För Williams del var det ju perfekt! Han verkligen älskar flaggmönster och är väldigt intresserad av just sånt här. Hans rum blir ju mer och mer ett tonårsrum som ni säkert förstår. Han är ju tolv och i oktober fyller han 13 så det är ju inte konstigt att han vill ha saker som visar på det i rummet också.

Hur som helst jublande William när jag kom in med detta. Nu finns det på hans rum och han är helnöjd. Jätteroligt verkligen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: