Utmattningssyndrom – När allt blir lugnt och huvudvärken kommer.

Jag bloggade inte igår, jag var helt enkelt för trött för att ens tänka tanken på att blogga. Ni vet när man kommer hem och bara stupar. Så var det för mig igår, jag sov i flera timmar och hade en sprängande huvudvärk. Trodde nog seriöst inte riktigt att jag ens skulle orka mig ur sängen. Williams skola hade nämligen temafest igår och jag ville verkligen dit. Så jag kämpade mig upp ändå och tog mig dit. Hade fortfarande huvudvärk men det kändes ändå bättre.

Så igår valde jag helt enkelt att inte blogga, jag prioriterar att må bra. Istället var jag på temafest med William, Björn, Björns mamma och pappa. William och hans vän hade gjort en robot som sa namnen på olika blommor när den kom fram till blommorna. Verkligen jättebra måste jag säga. Riktigt härligt att se kreativiteten hos dessa två.

Idag kommer jag att ha Me and i Party och jag ska även hinna med att handla och städa. Huvudet mår bättre idag så det hoppas jag ska fortsätta så.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Utmattningssyndrom – När allt blir lugnt och huvudvärken kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: