Utmattningssyndrom – När allt blir lugnt och huvudvärken kommer.

Jag bloggade inte igår, jag var helt enkelt för trött för att ens tänka tanken på att blogga. Ni vet när man kommer hem och bara stupar. Så var det för mig igår, jag sov i flera timmar och hade en sprängande huvudvärk. Trodde nog seriöst inte riktigt att jag ens skulle orka mig ur sängen. Williams skola hade nämligen temafest igår och jag ville verkligen dit. Så jag kämpade mig upp ändå och tog mig dit. Hade fortfarande huvudvärk men det kändes ändå bättre.

Så igår valde jag helt enkelt att inte blogga, jag prioriterar att må bra. Istället var jag på temafest med William, Björn, Björns mamma och pappa. William och hans vän hade gjort en robot som sa namnen på olika blommor när den kom fram till blommorna. Verkligen jättebra måste jag säga. Riktigt härligt att se kreativiteten hos dessa två.

Idag kommer jag att ha Me and i Party och jag ska även hinna med att handla och städa. Huvudet mår bättre idag så det hoppas jag ska fortsätta så.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

30 thoughts on “Utmattningssyndrom – När allt blir lugnt och huvudvärken kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: