Här är det tyst forfarande. William sover och det gör han nog ett tag till, jag tänkte sminka mig och kika på något avsnitt av Vikings så här på söndagen. 

Söndagar, upplever ofta att människor känner deppighet på söndagar. Själv gillar jag söndagar. Det är en dag man helt får bestämma själv hur man vill nyttja. Ungefär som sista dagen på semestern, eller sista dagen av något annat roligt. Man har möjligheten att ta ut det absolut sista av något som är skönt för kropp och själ.

Nu väntar mediciner för mig, sminkning och en härlig avkopplande söndag. Hoppas ni också får en sådan dag! ❤

30 kommentarer

  1. Usch ja, jag hatar söndagar. Hatar sista dagen på semestern och hatar sista dagen av saker som är roligt. Det är som en begravning av allt det bra man varit med om och så ska man tillbaka till stress och magont och ett himla hallå.
    ljuva julia recently posted..Veckans ups and downs v. 4

  2. Känner igen det där med deppighet på söndagar.. försöker verkligen jobba på det, men det sitter så djupt. Tror det beror på att min mamma var besatt av att alla skulle städa på söndagarna. Haha, det har bidragit till att jag vägrar att städa på söndagar. XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: