Bokrea på ICA Maxi i Falun.

Jag är lärare och jag älskar böcker. Nog för att det går trögt för mig att läsa just nu, men det är ändå något visst med böcker. Därför följde jag med Björn till Maxi när bokrean öppnade och köpte dessa två böcker ovan.

Jag har fortfarande inte sett filmen, men tänker att jag får väl läsa böckerna först och se filmen sen. Ni vet den där tabben man aldrig ska göra, men ändå faller för varje gång.

Som den lärare jag är, jublade jag högt (inombords) när jag hittade denna! En skrivbok där man får spåra med Elsa Beskows “Vill du läsa och skriva?” Jag är en nörd rakt igenom, och mitt lärarhjärta slog dubbelt. Åh vad jag önskar att jag kunde få tag på läseboken med samma namn.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Bokrea på ICA Maxi i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: