Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Dagens frukost – Havregrynsgröt med äpplen, kanel och mandelmjölk.

Detta blev då dagens frukost. Den var riktigt mättande, måste verkligen tipsa om att ha in frukt i gröten för det ger en helt annan smak. Det säger jag inte bara utan det är helt sant. Jag är ju sån som inte fixar gröt annars. Något som dessutom är väldans nice är att jag inte blir hungrig förrän vid lunch.

Jag drack även idag det där uppvärmda vattnet med pressad citron i. Riktigt gott, kan rekommenderas.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: