Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Min beställning från Ellos – Nya gardiner och handdukar från Odd Molly.

Jag gjorde mig en beställning i helgen. Mest för jag ville ha nya gardiner i vardagsrummet, men hann även med att fynda billiga! Handdukar från Odd Molly, ja jag är en tönt som gillar sånt där. Men hur fina är inte handdukarna då?

Man lever bara en gång och då måste man få unna sig saker lite då och då. I alla fall om sakerna som i mitt fall blir använda.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: