Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Kolla på mupparna.


Idag har jag mest kollat på serier. Sovit en stund och tog med William till hemmakväll för att köpa godis. Det lär räcka i några helger tänker jag. Nu ligger jag i min fåtölj och William i soffan. Vi ser på mupparna.

Hoppas ni har en fin lördag.

29 Comments

  1. Härlig lördagkväll 🙂

    Följ gärna vår nya blogg och projekt där vi jobbar med barnen som blir kvar efter en närståendes självmord. En hemskt upplevelse som jag själv varit med om och som verkligen behöver uppmärksammats ❤

  2. Det är så härligt vissa dagar att bara ha det så . lediga har ja börjat va uppe till halv tre på natterna o sova till elva hahah helt tokig men ja lite får man slappa

    Är du säker på att godiset räcker några dagar ? =)

    Kram fin söndag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: