Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

När det är lördagsmorgon.


Det är lördag och jag har nyss ätit en tallrik med gröt och mitt citronvatten. Efteråt begav jag mig tillbaka till sängen igen. Så härligt ju, att ligga nerbäddad i sängen en stund till för man inte behöver gå upp ännu. Inga krav utan bara lugn och ro. William ska på dragracing om jag förstått allt rätt tillsammans med Björn.

Jag ska duscha, se på serier och ta det lugnt. Sånt behöver man ibland. Tycker faktiskt det är galet nice att bara ta det lugnt på helgerna. Sen behöver jag ju träna på den saken med så.

Vad gör ni denna lördag?

28 Comments

  1. Älskar att ta det lugnt på helger….men idag har det varit full fart sedan 7 med frukost och träning + promenad, sambo som jobbar och så ska jag fixa lunchen nu och sen ska vi nog ta en sväng till Köpis. Kommer nog somna ovaggat ikväll!:P

  2. Låter som en härlig lugn lördag 😀

    Sv; ja, det har varit en härlig lördag hittills! Skönt att det är likadant för dig 😀

  3. Låter som en alldeles förträfflig lördag, tycker jag. Jag slappar bara jag också. Om ett par timmar ska jag åka och hälsa på min kusin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa