Boktips – Ge ditt barn 100 möjligheter Istället för 2.

Jag har letat efter denna bok ett tag och så hittade jag den på Elskade Babis och slog till. Jag har hört massor om boken, och som lärare tror jag det är viktigt att alltid läsa böcker som får en att tänka utanför ramarna och krossa diverse normer. Hur som helst jag måste rekommendera sidan Elskade Babis när jag ändå skriver detta, det finns helt galet söta saker där! Om jag haft ett litet barn hade jag absolut handlat därifrån. Sidan var helt ny för mig, jag gillar verkligen google måste jag säga.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

17 thoughts on “Boktips – Ge ditt barn 100 möjligheter Istället för 2.

 1. Intressant bok! Gör alltid det ändå 🙂 Men man kanske skulle läsa den också!

  Tack för alla kommentarer 🙂 kram

 2. Intressant bok! Gör alltid det ändå 🙂 Men man kanske skulle läsa den också!
  Tack för alla kommentarer 🙂 kram

  1. När jag läste Sex och Samlevnad på högskolan fick jag veta att man alltid måste uppdatera sig i sånt här. Att man aldrig blir helt lärd utan att man ska hela tiden uppdatera saken. Så tycker absolut du ska läsa den :).
   Jag fick frågan om jag inte är ganska fördomsfull för några veckor sedan, och då svarade jag “nej det är jag inte. Jag precis som alla andra har fördomar, men jag jobbar med dem varje dag”. Alltså jag tror alla har fördomar, gör fel och aldrig är fullärda. Det gör att man liksom hela tiden får jobba på saken. Med den vetskapen om mig själv känner jag att jag alltid kan bli bättre. Jag uppfattas nog som ganska extrem i mångt och mycket. Talar om sex utan att bli generad, försöker tänka utanför “pojk och flickmallen”, säger heller “snopp/snippbärare” och tycker alla ska få vara den man är. Men det är också därför jag uppdaterar mig i allt :). För att jag vägrar bli en sån som tror jag kan saker, när jag hela tiden kan lära mig något nytt :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: