Utmattningssyndrom – Besöket hos beteendevetaren idag.

Idag hade jag äntligen tid hos beteendevetaren på företagshälsovården. Vi diskuterade mitt mående och jag fick lite tips på saker jag ska göra, vilket känns bra. Varje litet tips är ju något som gör att man kommer närmare friskheten. Jag berättade en del om känslor jag har, och hur vissa saker känns galet jobbet. Tog även upp min migrän och spänningshuvudvärk som kommer och går. Som det är just nu känner jag någonstans att jag lär försöka prata med min läkare på vårdcentralen och förmodligen även kontakta en sjukgymnast så jag kan få bukt på det här problemet. Det gör mig galen.

Något som jag reagerat på när ja varit hos beteendevetaren är min extrema trötthet efteråt. Det är som att jag hamnar i någon form av trans och liksom inget orkar. Jag gör det jag ska man sitter liksom ändå helt i tomma luften och tittar utåt. Känner ni andra igen er i det där? Det är som att hjärnan får träningsvärk efteråt? Jag kom hem efter jobbet och sov i flera timmar, sån där riktig sortera tankar sömn. Det är nog viktigt antar jag. Kroppen eller kanske framförallt hjärnan behöver den återhämtningen.

Jag hade fått 200 i presentkort på Åhlens. Gick ner på stan för att kolla om de hade några 60 cl skålar, men alla var slut. Frågade henom som jobbade där om det skulle komma in några och det skulle det. Så får väl vänta in dessa då.

Annars är det lugnt, försöker andas och ta in lugnet på dagarna. Jag tog ett bad nu på kvällen, la en lermask, blundade och andades. Jag har även promenerat idag och sen äter jag bra tillskott till kroppen. Hoppas och tror någonstans att detta är precis vad min kropp och själ behöver.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

28 thoughts on “Utmattningssyndrom – Besöket hos beteendevetaren idag.

 1. Träningsvärk i hjärnan. Det var ett bra utryck för så är det. Likadant kan jag känna när någon pratar för mycket. Bladdrar?. Jag blir helt slut o yr!!

 2. Ja jag känner igen det med tröttheten, känner mig själv tröttare nu.
  Blir vilopaus ofta på em .. 🙂

  Hoppas du får en bra dag<3

 3. Det låter som om du har hittat någon sorts harmoni hos dig själv. Viktigt att prata om sina besvär så att de andra förstår hur du känner. Yoga och meditation hade fungerat bra. Man måste finna lugnet i sig själv. Kan nog vara svårt ibland när man lever i ett stressigt samhälle. Ta hand om dig// kram
  Biggeros recently posted..Tendillas

 4. Hjärnan är en muskel… Du får helt säkert “träningsvärk”, troligtvis spänner Du Dig under mötet. Sedan är det jobbigt att fokusera, komma ihåg och dessutom både ge å ta information.

  Troligtvis helt normalt, även om det är skitjobbigt.
  åsa i åsele recently posted..Två Bullen-promenader

  1. Ja det är nog så, blir kanske som ett träningspass för hjärnan? Härligt att höra att fler blir som jag med :D. Blev bra för mitt håll också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: