Igår gick jag och William ner på stan för att köpa nya skor åt honom. Han fick välja på Stadium och det var riktigt kul, han sa att “det är roligt att handla med dig för du låter mig välja helt själv”. Jag lägger mig inte i vad han använder för kläder, tycker det är upp till honom att välja sin stil. 

Efter vi varit på Stadium gick vi till Max. Vi tog varsin halloumiburgare och satt och pratade. William var helnöjd, jag går liksom aldrig på Max. Är inte så imponerad av deras mat, räknade ut att det är över ett år sen jag var där senast! Men William älskar Max så igår ville jag göra något extra med honom. 

Björn befinner sig i Skåne så det är bara jag och William i flera dagar. Snart drar Björn till Kina på jobb igen också. Fast det är några veckor dit. 

Fb-Button

42 kommentarer

 1. Va mysigt det låter! Även om Cesar är så liten och inte förstår betydelsen så tycker jag mycket om att göra något extra med/för honom.

 2. Tänk vad lite som behövs för att våra barn ska bli nöjda å glada,
  och ändå har vi vuxna ofta svårt att göra det där lilla extra,
  att gå ut å äta hamburgare är ju ingen stor grej,
  men barn uppskattar ju det.

  Jag är skitdålig på sådant,
  jag är både hemsk å har synpunkter på kläder Elin väljer,
  Elin blir 11 nu i april,
  dessutom blir det typ aldrig hamburgare/korvkioskmat förutom
  då vi är till Sjukhuset i Umeå,
  då blir det vanligtvis att vi äter på Frasses.
  åsa i åsele recently posted..Bättre å bättre dag för dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: