Fotograferat Alice 5 månader.

I fredags gick jag hem till Lisa för fotostund, pizza och tjejsnack. Alice var på sitt bästa humör och skrattade mest hela tiden. Vilket var perfekt när jag skulle fotografera inför hennes 5 månaders foto.

Så himla charmig liten tjej, hon skrattade mest hela tiden. Vilket var jättekul, jag läste lite Nicke Nyfiken i en pekbok för henne. Hon såg lite skeptisk ut vid en bild på en giraff så jag sa “Ja den ser ju lite konstig ut med den där långa halsen. Då började hon gapskratta“, så himla roligt!

Vi hade lite påsktema, så vi släppte ner lite fjädrar mot Alice, denna var söt när hon kikade in fjädern som dalar ner.

Alltså bebisar och deras lår! Finns det något sötare? Jag verkligen älskar det där knubbiga bebishullet!

Sådan glad liten tjej! Lika roligt varje månad när jag får äran att fotografera henne!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Fotograferat Alice 5 månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: