Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Fotograferat Alice 5 månader.

I fredags gick jag hem till Lisa för fotostund, pizza och tjejsnack. Alice var på sitt bästa humör och skrattade mest hela tiden. Vilket var perfekt när jag skulle fotografera inför hennes 5 månaders foto.

Så himla charmig liten tjej, hon skrattade mest hela tiden. Vilket var jättekul, jag läste lite Nicke Nyfiken i en pekbok för henne. Hon såg lite skeptisk ut vid en bild på en giraff så jag sa ”Ja den ser ju lite konstig ut med den där långa halsen. Då började hon gapskratta”, så himla roligt!

Vi hade lite påsktema, så vi släppte ner lite fjädrar mot Alice, denna var söt när hon kikade in fjädern som dalar ner.

Alltså bebisar och deras lår! Finns det något sötare? Jag verkligen älskar det där knubbiga bebishullet!

Sådan glad liten tjej! Lika roligt varje månad när jag får äran att fotografera henne!

42 Comments

 1. Vilken charmig liten tös! Och vad roligt att hon var så himla glad hela tiden, så du fick bra foton på henne till månadsdagen! 😀

  Sv; ja, Grimm är en riktigt grym serie. Jaså var det? Det hade jag ingen koll på! Men inte heller kommit så långt. Mest sätt små avsnitt på teve 6, men nu följer jag verkligen serien!
  Ja, 48kr är verkligen billigt och bra 😀

 2. åh så söt och så fina bilder. Duktig du är! Och eller hur ä bebislår så underbar. Glad Hugo fortfarande ha kvar lite av den

  Ja tycker fler föräldrar borde tänka mer på allmäntillståndet och inte bara feber eller annat

 3. Hej!

  Är du kanske intresserad av en personlig bloggdesign eller drömhemsida som byggs upp efter dina egna önskemål? 🙂

  Glada hälsningar

  Kashma Izat

  1. Hej! Tack för frågan :). Men i dagsläget är jag nöjd med min sida. Jag har grejat med design förut själv, men har nu tagit en enklare för jag inte orkar göra så mycket mera. Men tack ändå 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: