24 kommentarer

  1. Härligt med fynd. Hoppas den är bra!

    Ja jag försöker alltid kommentera inlägget först innan jag svarar på kommentaren jag fått. Det kan ju vara något man vill ge respons kring som de skrev om i mitt inlägg. Och jag känner det skall den få hos sig och slippa leta upp hos mig 🙂
    Days by Johanna recently posted..HappiChallenge start!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: