Idag har jag lite sovmorgon. Jag ska iväg mot jobbet runt 12:30 men innan det lär jag även gå och lämna grejer åt William. Han hade tydligen glömt idrottskläderna hemma idag.

Hur som helst, idag har jag tagit det VÄLDIGT lugnt. Förra gången jag jobbade sent fick jag sån extrem migrän att jag nu bestämt mig för att andas och endast ta det lugnt. Migräntabletterna ligger i väskan i förebyggande syfte och kroppen känner sig nog helt okej ändå.

Jag sov till klockan 10:00, ja och får väl erkänna att jag under en stund även väckte William, och hade fått i mig mina tillskott eller vad man ska kalla det? Sedan har jag sminkat mig och ätit frukost. Passade även på att lösa korsord. Alltså är det inte roligt med korsord?

När jag var liten älskade jag barnkorsorden, och jag brukade få korsordsböcker av mamma. Men sen tror jag liksom det där rann ur sanden. Nu har jag börjat inse charmen igen. Som med mycket annat, sånt där jag förut tyckte om börjar sakta hitta tillbaka till mig, och det känns bra.

Fb-Button

8 kommentarer

  1. Korsord är inte min grej, har aldrig varit å kommer nog inte att bli korsordslösare nån gång i mitt liv. Jag förstår att det är avkopplande för vissa. Det är ju som sudoku… jag klarar absolut inte av det… hjärnan lägger av å det kryper i hela kroppen 😉
    åsa i åsele recently posted..En Frost-promenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: