Frukostar och korsord.

Idag har jag lite sovmorgon. Jag ska iväg mot jobbet runt 12:30 men innan det lär jag även gå och lämna grejer åt William. Han hade tydligen glömt idrottskläderna hemma idag.

Hur som helst, idag har jag tagit det VÄLDIGT lugnt. Förra gången jag jobbade sent fick jag sån extrem migrän att jag nu bestämt mig för att andas och endast ta det lugnt. Migräntabletterna ligger i väskan i förebyggande syfte och kroppen känner sig nog helt okej ändå.

Jag sov till klockan 10:00, ja och får väl erkänna att jag under en stund även väckte William, och hade fått i mig mina tillskott eller vad man ska kalla det? Sedan har jag sminkat mig och ätit frukost. Passade även på att lösa korsord. Alltså är det inte roligt med korsord?

När jag var liten älskade jag barnkorsorden, och jag brukade få korsordsböcker av mamma. Men sen tror jag liksom det där rann ur sanden. Nu har jag börjat inse charmen igen. Som med mycket annat, sånt där jag förut tyckte om börjar sakta hitta tillbaka till mig, och det känns bra.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

8 thoughts on “Frukostar och korsord.

  1. Korsord är inte min grej, har aldrig varit å kommer nog inte att bli korsordslösare nån gång i mitt liv. Jag förstår att det är avkopplande för vissa. Det är ju som sudoku… jag klarar absolut inte av det… hjärnan lägger av å det kryper i hela kroppen 😉
    åsa i åsele recently posted..En Frost-promenad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: