Så var då min långa arbetsdag över. Jag har dock haft det bra och jag tycker att jag kunde säga de saker jag behövde för dagen. Det var helt enkelt en givande arbetsdag.

Jag vet inte egentligen vad man ska berätta, och då känns det lite skumt att blogga. När det liksom bara blir onödiga ord. Blir väl lättare imorgon när jag slutar min vanliga tid och sedan kommer hemåt för att göra det jag behöver här. Imorgon blir det nämligen att städa innan jag ska på Free Aid där William ska uppträda med några klasskompisar. Det ska bli jättespännande att se.

Hoppas ni haft en fin onsdag. Det har jag haft.

Fb-Button

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: