Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand

Motionsdag och fynd.

William ville absolut inte gå till PMU men han kunde tänka sig att cykla så vi cyklade dit. Därmed fick jag i alla fall motionen ditåt, vi hittade inget så cyklade hem igen och hämtade paketet efter vägen. Insåg att jag glömt ta med boken vilket kändes lite surt.

I alla fall så åkte William på kalas och då passade jag på att diska och såg senaste avsnittet av Pretty little liars. Sedan gick jag ner mot stan för att lämna boken, gick hemåt efteråt igen. Så även motion där med. Väl hemma började jag dammsuga och göra fint, jag har också tvättat hela dagen. Lyssnade på lite poddar och sen somnade jag efter allt. Tror jag körde slut på kroppen rejält, inte med flit men jag kände liksom att det var så.

När William kom hem så gick vi till Maxi, vi handlade en varsin panini (mozarella och pesto) och lite kladdkaka med mjukglass. Sen gick vi in i butiken och där fyndade jag först två solcellslampor och lite längre in fann jag en Fiskars sax för 129:-, verkligen ett fynd då det är något jag VÄLDIGT gärna velat ha. Perfekt för mig kände jag, så nu har jag äntligen en sax som kommer finnas i köket när jag behöver den.

Det är tyvärr så att här hemma har saxarna en förmåga att försvinna. Jag har en som ofta försvinner in på Williams rum. Så nu sa jag att den här saxen får INTE lämna köket. Då kan den där som försvinner ”mystiskt” ta sina ben till Williams rum i framtiden utan problem.

Nu blir det att se på film här hemma, jag tänkte försöka vilket jag gjort nu i några dagar. Ta mig ut imorgon bitti och ta en lång promenad, och sen runt 11:00 är det tipspromenad runt Gruvan. Den saken ser jag väldigt mycket framemot, jag gillar tipspromenader runt Gruvan.

12 Comments

 1. har flera lampor älskar dem!1
  ha ha ja sa ja ska surra fast vår sax vid spisen eller nåt. gud ja har nog 4-5 st o ingen är aldrig där?? nu sen vi flyttat o har två våningar är det ännu värre de är alltid där nere

 2. Det där med sax som försvinner spårlöst känner jag igen.

  Ett bra pris på saxen Du köpte, jag kollade på en Fiskars sax häromdan å den gick på över 200:- vilket kändes dyrt.

  1. Haha ja det är helt galet hur saxar kan försvinna ju :-o.

   Ja verkligen, de brukar ju vara jättedyra så kände verkligen att jag fick lov att slå till nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: