Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Vinter i april. 


Ja vad ska man säga? Vintern är tillbaka och jag tycker faktiskt inte alls det är roligt! Dock vet jag att det brukar vara så här, brukar komma ett rejält snöfall och sen blir det vår, så får väl hoppas det är så nu med. 


Nej om man bodde i en enhöringsskog istället, då hade löven aldrig fallit och heller aldrig snön. Det hade varit vår året runt. Bilden är från världens finaste film, The last unicorn. 

36 Comments

 1. Jag hoppas också att detta är absolut sista snön nu…blä så blött det blev ute nu!:(
  sv: Jodå, nog är det vemodigt varje gång man ska lämna någon av platserna nere i Medelhavet!

 2. Jag ska byta till sommardäck på fredag och det gör mig lite nervös att se dessa bilder… för jag bor ju i Norrland så… är jag för snabb? >.<

 3. Nej, jag håller med dig, det är inte alls kul med snö just nu… Vill ju ha vår och värme!!! 🙂

  SV: All träning är inte kul, alla pass är inte kul, men ska man nå toppen måste man göra skitjobbet också 🙂

 4. Ja här var det med en del snö i morse, fick borsta av bilen .. ,)
  Det lär nog vara borta snart, så stör mig inte så mycket ändå 🙂

  Hoppas din dag blir bra 😉

 5. Vi har ingen snö på backen men i dag har det varit fruktansvärt kallt och regnat mest hela dagen varvat med lite snö. Fy. Vill så ha sol och värme nu, men tydligen så väntas det mycket varmare dagar alldeles runt hörnet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: