Tillbaka till jobbet igen och specialpedagogstudent till hösten.

Då har jag jobbat idag då. Jag kör även på med hälsosamt just nu, vilket betyder att jag inte tagit något med onödigt socker i under hela dagen. Nu är det sockerförbud för kroppens skull. Socker är rena boven och jag vill verkligen sluta med sånt där bokstavligt talat skit.

Dagen gick obeskrivligt fort, jag ringde till Mälardalens högskola och sa att jag är redo för att börja studera till hösten! Så nu kommer studierna till specialpedagog igång, förstår knappt ens att det är sant. Men det kommer bli väldans bra och roligt tror jag, det känns bra måste jag säga.

Förutom det har jag varit hemma och städat och lagat mat. Körde William till och från musikskolan och har tittat på det tråkiga vädret som betydde snömängder här i Falun och hela Dalarna. Hoppas, hoppas det är sista snön för det här året, men det kanske är för mycket att hoppas på?

Vad har ni gjort denna måndag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Tillbaka till jobbet igen och specialpedagogstudent till hösten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: