Tillbaka till jobbet igen och specialpedagogstudent till hösten.

Då har jag jobbat idag då. Jag kör även på med hälsosamt just nu, vilket betyder att jag inte tagit något med onödigt socker i under hela dagen. Nu är det sockerförbud för kroppens skull. Socker är rena boven och jag vill verkligen sluta med sånt där bokstavligt talat skit.

Dagen gick obeskrivligt fort, jag ringde till Mälardalens högskola och sa att jag är redo för att börja studera till hösten! Så nu kommer studierna till specialpedagog igång, förstår knappt ens att det är sant. Men det kommer bli väldans bra och roligt tror jag, det känns bra måste jag säga.

Förutom det har jag varit hemma och städat och lagat mat. Körde William till och från musikskolan och har tittat på det tråkiga vädret som betydde snömängder här i Falun och hela Dalarna. Hoppas, hoppas det är sista snön för det här året, men det kanske är för mycket att hoppas på?

Vad har ni gjort denna måndag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

22 thoughts on “Tillbaka till jobbet igen och specialpedagogstudent till hösten.

  1. Jobbade igår/måndagen, lång pass med sent kväll… är hyfsat mör efter detta men det är bara att bita ihop S Ledig om 2 dagar, wohooo =D
    GRATTIS till att du skall plugga, spännande! TREVLIG VECKA, kram

    1. Ja nu är det tredje dagen utan och nu är sockersuget borta :D. Perfekt, brukar ju vara så. När man tagit bort några dagar, varit lite smågrinig och irriterad så mår man bättre sen :D. Hur gick det för dig? Skippade du sockret? :D.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: