Sovmorgon med gröt och chiapudding.


Började morgon med att äta min vanliga havregrynsgröt som jag insett att man kan tillsätta matcha i vilket är en energibomb. Dessutom försvinner grässmaken så det kan jag tipsa om.


Fixade mig och och valde något annat en mjukisplagg idag. Halleluja! Jag har skitit i mina kläder sen jag blev sjuk. Då är jag sån som alltid gillat att klä mig fint, men med sjukdomen har jag inte klarat av kläder som sitter åt det minsta. Men idag provar jag något annat. Har dessutom mina stövlar på mig för första gången på över 1,5 år!!!

Så provade jag chiapudding för första gången också. Var skeptisk ska jag säga men alltså det är ju SJUKTGOTT. Det fick bli min lunch för idag då. Nu ska jag jobba till 19:00 ikväll då, har med mig en havredryck som mellis.

Hoppas ni får en fantastiskt dag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Sovmorgon med gröt och chiapudding.

 • 26 april, 2017 at 12:44
  Permalink

  Åh vad roligt att du hade orken till det idag, vet precis hur det är att bara vilja dra runt i mjukiskläder. Men man mår ju så bra av att fixa till sig lite och dessutom så är det ju så kul, det här med mode!
  Bella recently posted..Sneak peek

  Reply
 • 26 april, 2017 at 13:43
  Permalink

  Chiapudding har inte jag heller vågat smaka förut. Har hört talas om det men undvikit det för jag trott att det smakat illa. Får kanske prova nu ändå 🙂
  Sussi recently posted..Skojakt, andra gången gillt..

  Reply
  • 26 april, 2017 at 14:52
   Permalink

   Haha kände på samma sätt :-p. Men prova det var verkligen riktigt gott 🙂

   Reply
 • 26 april, 2017 at 14:13
  Permalink

  Jag har hört jättemycket om chaipudding men aldrig själv provat det.. Jag får nog ta och prova det någon dag.. Ha en fin dag/kväll på jobbet.

  Reply
 • 26 april, 2017 at 15:42
  Permalink

  Chiagöt har jag aldrig provat men chiafrön i yoghurten har testats =)
  Så fin du är!!
  Biggeros recently posted..Fuente de Ceres

  Reply
  • 26 april, 2017 at 21:03
   Permalink

   Det var riktigt gott med chiapudding :D.

   Åh tack så snäll du är 🙂

   Reply
  • 26 april, 2017 at 20:53
   Permalink

   Åh ja verkligen :D. Blev förvånad faktiskt att det är så gott 🙂

   Reply
 • 26 april, 2017 at 16:35
  Permalink

  Havregrynsgröt tillhör det jag verkligen inte äter 😉

  Skönt Du börjar må bättre och börjar återgå till Ditt vanliga liv vad gällande kläder,
  jag tror ju att detta att Du bryr Dig om vad Du har på Dig är ett friskhetstecken.
  När man mår som sämst bryr man ju knappt sig om ifall håret är tvättat… å nä jag går ju inte utanför dörren med otvättat hår då jag mår hyfsat.

  Va kul att Du ska börja läsa igen 🙂 Blir det på heltid?
  åsa i åsele recently posted..Sammanfattning

  Reply
  • 26 april, 2017 at 20:52
   Permalink

   Hehe jag åt det inte heller tills för någon månad sen nu tycker jag det är hur gott som helst :).

   Ja jag tror också det är ett friskhetstecken :). Det känns kul faktiskt :).

   Blir att läsa på deltid :). 50% under 3 år :).

   Reply
 • 26 april, 2017 at 17:23
  Permalink

  Låter mysigt 😀
  Vad härligt att du har haft dina stövlar! Grymt jobbat 😀
  Boel recently posted..Övernaturligt

  Reply
 • 26 april, 2017 at 17:31
  Permalink

  Åh vad roligt att du kunde ha dina stövlar på dig idag 😀

  Reply
  • 26 april, 2017 at 21:02
   Permalink

   Haha förstår det :D. Jag tycker inte det ser gott ut, men alltså det är verkligen hur gott som helst 😀

   Reply
 • 26 april, 2017 at 18:10
  Permalink

  Har inte heller orkat bry mig om kläder de senaste månaderna, känner igen det där med att det är obehagligt att kläderna “känns” eller vad man ska säga.
  kramar
  Amanda recently posted..Första dagen avklarad!

  Reply
  • 26 april, 2017 at 20:54
   Permalink

   Förstår dig precis :/. Har varit så i över ett år för mig nu. Men idag funkade något annat 🙂

   Reply
  • 26 april, 2017 at 20:51
   Permalink

   Absolut :D. Det var riktigt gott :). Ja det kändes roligt faktiskt 🙂

   Reply
 • 26 april, 2017 at 19:09
  Permalink

  Jag är sjukskriven sedan i måndags. Jag borde lyssnat på dina varningar tidigare. Jag hamnade på ICA och upptäckte att jag inte visste var jag var eller hur jag skulle ta mig hem eller var hemma ens var. I panik ringde jag till Erik som skulle försöka hämta mig, men eftersom jag inte kunde förklara var jag var så kunde han inte hitta mig. Fick panikattack och satte mig på marken, mitt där jag var. Och blev sjukskriven DIREKT. Tacksam, för klarar inte av att läsa, köra bil, kommer inte ihåg hur tvättmaskinen fungerar… att tänka mig att stå framför en klass ger mig svettningar och ångest.

  Och åh, det jag skulle skriva egentligen: sedan i fredags, när jag sjukskrevs fast var ju fortfarande på lov då, har jag bara haft strumpbyxor och t-shirt. Igenkänning.
  ljuva julia recently posted..Fyra måsten och vad vill ni ha mer av?

  Reply
  • 26 april, 2017 at 20:50
   Permalink

   Stor kram <3. Vet precis vart du befinner dig och vill du prata är det bara att skriva <3. Tänker på dig <3.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: