Dark Mode Off / On
Fika & måltider

När man blir hänvisad till andra sidan och naturlig energidryck.

Såg nog roligaste skylten i morse. Jag skulle nämligen ut från mitt hem och möts av en gata som är uppgrävd. Inte kanske helt lyckat, men jag började i alla fall gå över gräsmattan för att ta mig mot bussen. Ser en skylt där det står som ni ser på bilden ovan ”Gående hänvisas till andra sidan”. Visst jättebra, men hur hade de tänkt att jag skulle ta mig in och ut från min bostad? Dessutom kan man ju ifrågasätta skyltens syfte ur flera håll. För ”Gående hänvisas till andra sidan” kan ju tolkas på två sätt. Det ena är att gå över till andra sidan vägen, där det inte är någon trottoar. Men man kan ju också tolka texten som att de anser att vi gående ska gå över till andra sidan alltså ni vet dit man kommer efter döden?! Man får ju innerligt hoppas att det inte är det skylten hänvisar oss gångtrafikanter att göra.

Annars har jag jobbat till 19:00, och haft möte inom ett arbete som heter PRIO. Jag tog en Oatly Natural Energi Strawbarry, Elder-flower till mellis. Den är så sjuktgod, har ni provat? Jag har nu druckit denna i flera dagar som mellis. Perfekt att ta till istället för massa onyttigheter som det lätt kan bli på jobbet. Havredryck är riktigt gott verkligen.

Nu är det dags för sängen. Imorgon kväll ska jag och William gå på bio tillsammans, det ser jag verkligen framemot. Så mysigt att göra något tillsammans jag och han. Sen just ja om någon inte förstår att jag skämtade lite hör över gällande hänvisningen om andra sidan får jag väl berätta att jag så klart skojade lite. Jag har faktiskt väldigt mycket humor och gillar att skoja med folk.

Puss och godnatt! 

Related Tags:

39 Comments

  1. Haha ja det är kul att skoja :D. Men vissa tycks inte förstå skämt ;).
   Haha ja det kan ju vara förklaringen haha :D. Eller hur jättemysigt 🙂

  1. Haha eller hur så sjukt liksom :D. Samarbete? Tänker för att jag visar burken på Oatly? Den är köpt för egna pengar ;). Men hade gärna samarbetat med dem, hade blivit billigare :-p

 1. Haha, jag koplade direkt ”gående hänvisas till andra sidan” till att ”gå över till andra sidan” som när man pratar andar och grejer 😛 Lite kul faktiskt 😀

  SV: Kul att det uppskattas, blir glad då! 🙂

 2. den där oatlyn har jag hemma men har inte provat den än 😛

  sv; ja jag försöker gå och få massage en gång i månaden 🙂 jag går till en som håller till bakom gamla brandstationen här i stan! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: