Dark Mode Off / On
Porslin

Ett stycke premier i form av 4 muggar av märket Mon Amie, samt boken Häxan.

Såg för några veckor sedan på Facebook att Bonniers bokklubb hade erbjudande där man kunde bli medlem hos dem, välja en bok och få fyra stycken muggar av märket Mon Amie. Självklart slog jag till. Jag valde även boken Häxan. Det enda man band upp sig på var att köpa 3 böcker till fullpris under ett år. Eftersom man kan köpa barnböcker billigt till fullpris och jag är lärare kändes det som ett köpa. Fyra fina muggar och en bok att läsa, det tycker jag är ett fynd.

10 Comments

 1. underbara muggar .ja för dej som läser mycket är det perfekt . gillar lite när man får en sån där present det kan ja gå i gång på hi hi

  fin lördag

 2. Vet Du att när jag såg detta erbjudande å muggarna tänkte jag på Dig 🙂

  Tre böcker är ju inte speciellt stort åtagande,
  en i juli, en i oktober och en i december ifall det ska ske under 2017.

  Nu är ju dock Bonniers Bokklubb dyrare än t ex Bokus på många böcker.
  Jag köper vanligtvis 90% av mina böcker från Bokus,
  har ju varit med i Bonniers Bokklubb typ 100 år 😉

  1. Men du så roligt att du tänkte på mig :D. Jag var ju ”tvungen” att slå till kände jag ;).
   Det håller jag med om, tre böcker är inte alls mycket och som du säger sprider man ut köpen så är det ju perfekt.

   Jag såg att de var dyrare, men tänkte att man får väl testa då :D. Tror jag varit medlem för en herrans massa år sedan :-p.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: