Beställning från Welloteket.

Gjorde en beställningWelloteket igen. Gillar verkligen den webbshoppen eftersom de har så stort utbud på hälsokost. Sen får man så bra tips också. Denna gång blev det Spirulina, Guarana, MSM och Chiafrön.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Beställning från Welloteket.

  • 30 april, 2017 at 23:23
   Permalink

   Absolut :D. Skitbra att tipsa så fler hittar dit, kan verkligen rekommendera det stället 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: