Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

MSM – Långa ögonfransar.

Jag började med MSM runt sportlovet och har nu börjat se hur mina ögonfransar verkligen växer och är riktigt långa. Dessutom är de mer fylliga, så fortsätter det så här kanske jag snart slipper mascara och bara behöver färga dem. Hur bra är inte det?! Rent spontant måste jag säga att jag är helnöjd med att ta MSM varje morgon. Jag köper mitt från Welloteket (är inte sponsrad så någon tror det). Men nöjd är jag verkligen!

42 Comments

 1. Men å vad roligt att det gett resultat på dina fransar! 🙂 Har hört om många som har problem med leder att MSM hjälper bra 🙂 verkar som en bra grej!

 2. Man tror inte riktigt på sånt där men här ser man ju .. va skoj
  HA EN JÄTTE FIN FREDAG VA DU ÄN HITTAR PÅ

  1. Nej jag håller med, man tror ju lätt det är hokuspokus men det funkar ju :D. Ja jättekul, jag funderade på förlängning för ett tag sedan. Men om det fortsätter så här är ju detta både billigare och mer naturligt :-p

  1. Ja växer massor :). Har bara lagt på lite mascara för färgens skull. Har så ljusa annars. Men alltså längden är så där sen jag började med MSM :D. Hur bra som helst detta måste jag säga. Märker det så väl när jag står och tar bort sminket på kvällarna. Ögonfransarna är så långa :D. Aldrig varit med om samma förut 🙂

 3. Hade ingen aning om att man kunde få så fina fransar på ”naturlig väg”,
  tycker att de flesta går på salong å gör fransar,
  vilket inte verkar direkt hållbart då de får gå en gång i månaden typ.

  1. Hade läst att man kunde få hjälp mot allergi med MSM så ville testa därför. Men sen att naglar och håret skulle växa snabbare var också något det stod om. Dock visste jag inte att det gällde även ögonfransar :D.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: