Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Babyfotografering – En 6 månaders liten Alice.

I fredags gick jag hem till Lisa för att fotografera lilla Alice som fyller 6 månader idag. Alltså ett helt halvår. Tiden går så snabbt, tycker nyss jag fick sms av Lisa där i november och hon skrev att ”Jag tror vattnet gick”.

Det har verkligen varit en ära att få följa Lisa genom hennes graviditet och tiden som mamma. Hon är helt fantastisk med Alice och det är så roligt att se en sån fin vän tillsammans med sitt barn. De har båda så fint samspel tillsammans.

Alice är en riktigt glad liten tjej. Hon skrattar mest hela tiden och det är jättekul att fotografera henne. Hon är perfekt för kameran helt enkelt.

Eftersom hon blir hela sex månader så fick hon ha sin Alice i underlandet bok och sin hund i en 6:a i sin säng. Blev hur bra som helst!

Hon passade på att titta på boken och följa med vad som hände runt sig. När Lisa skulle fixa lite mat åt henne så passade jag på att leka en stund med Alice så himla mysigt verkligen.

Fick även ett kort på Alice och Cubus (Lisas hund) tillsammans. Så gulligt för han satt så stolt bredvid Alice som ser jätteglad ut åt att se på honom. Det är så kul att fånga såna ögonblick med kameran.

55 Comments

    1. Åh ja :D. Hon är jättesöt :). Ja jättekul :). Börjar mer och mer fundera kring om man skulle börja utöka den här hobbyn till något mera 🙂

  1. Har sagt det förr men måste skriva det igen. Du är verkligen grym på att ta kort! Och att hon är så söt gör ju inte saken sämre. Tänk vad fort tiden gått endå. Började följa din blogg där i november ungefär:)

    1. Åh så snäll du är :). Blir jätteglad av att höra sånt :D. Visst är hon söt :). Ja tiden går verkligen fort :).
      Åh så kul att du följt mig så länge, ett halvår går verkligen fort som du säger :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: