Dark Mode Off / On
Porslin

Presentkortet blev en del av en tallrik.

Fick 100 kronor i presentkort på Åhlens idag, så köpte en tallrik av den stora modellen från Mon Amie för den. Fick lägga lite mellanskillnad men det var okej, nu är det alltså bara en tallrik jag har men med fler presentkort blir det väl flera. Kul om man får det här porslinet att kunna servera mat på tänker jag.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: