Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Var ner till Lisa för att fotografera lilla Alice en stund. Det blev lite fokus på händer och fötter. Så gulligt! Det är något speciellt med bebisars fötter och små händer.

Så gulligt när såna där små hittar sina fötter och leker med fötterna. Det är sån stolthet i blicken på barn när de ligger och leker med sina fötter. Hur sött som helst!

Sån otroligt glad liten tjej.

Alice är ju en liten dalkulla så hon har ju en dalahäst så klart.

Alice och doppresenten hon fick av; mig, Björn och William. Det är en speldosa med giraffen Sophie som dansar runt till melodin Feelings. Jättekul för Alice gillade den verkligen.

Fem fingrar ska skydda dej
Ett är månen
Ett är solen
Ett år Polstjärnan bakom molnen
Ett är hopp och ett år tro
Handens fem fingrar
Väggar dej till ro

Texten ovan är en del av sångtest framför av Peter LeMarc och Lisa Nilsson.

33 Comments

  1. Den låten tycker jag är underbar. Hela texten gör en så glad. Jag tittar ofta på ministrumporna vi har här hemma och bara längtar efter ett par söta små fötter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: