Dark Mode Off / On
Läraryrket

En dag på jobbet.

Så har åter igen en dag på jobbet kommit och försvunnit. Hade det väl inte överdrivet roligt direkt. Stod i kopieringen och kopierade 80 häften som fick bli sammansatta. Det tog ungefär 1 timme och sedan har jag suttit och haft tråkigt.

Lika ledsen som jag var på jobbet, lika glad blev jag när jag åkte hem. Det blev ett lyckorus där på bussen på vägen hemåt.

Så jag tog en bild och lekte i ett filter på Instagram, saramadeleine heter jag där om ni vill följa.

Alldeles snart ska jag och William åka ut till Kniva. Jag ska fotografera lite och efter det ska vi väl åka hemåt för middag antar jag. Är redan hungrig på middag.

Vad gör ni idag?

12 Comments

 1. Vad trist att höra, att det känns så på jobbet :/
  Men bra du blev gladare sen<3

  Jag är ledig idag. Har tränat, tvättat o fixat lite hemma 😉

 2. Men vad tråkigt att du inte fick mer uppgifter än så att göra? Men härligt att du blev glad åt att komma hem

 3. Vi har haft mina föräldrar på fikabesök 🙂

  Nu ska jag strax skjutsa Elin till Sporthallen då hon ska träna karate.

  Sedan blir det att gå ut med the dogs 🙂

  På Instagram ”heter” jag naltabblovers.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: