I hemmets trygga vrå, nya saker kan man få.

Eftersom tandläkarbesöket igår gick så himla bra beslutade jag mig att jag fick unna mig kudden med inspiration av Carl Larsson som finns att köpa på Åhléns. Hur fin är den inte? 200:- men helt klart värt det, och jag tänker att det är konst så den funkar alltid, precis som flera av er skrev till mig. Men även min underbara mormor sa detsamma, den är verkligen så fin.

Där fick den ligga i alla fall så länge ifall jag kommer på att den passar bättre på en annan plats. I bakgrunden till vänster ser ni en del av en tavla min mormors pappa Anders Loman målat, det är en landskapsmålning över Orsa och som min morfar och således min mormors man brukade säga “Se den lilla sjöbystaden Orsa“, när vi åkte med honom i bilen på väg hem till byn där vi bodde från Maggås där mormor och morfar bodde.

Jag gjorde även ett fynd på Tradera förra veckan. Bokstavligen, denna lilla kanin från Partylite. Hur fin är den inte? Votivljushållare och den står numera i mitt rum, tyckte den passade där.

Så gullig från båda hållen, och för mig som gillar ljus är den verkligen en liten skatt till samlingen. Tycker ni också om att tända ljus?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “I hemmets trygga vrå, nya saker kan man få.

 • 2 november, 2017 at 15:57
  Permalink

  Man kan fynda ordentligt på Tradera! Jag köpte min trådlösa högtalare där för 1200kr, 3000kr i butik 🙂
  Man kan fynda ordentligt på Tradera! Jag köpte min trådlösa högtalare där för 1200kr, 3000kr i butik 🙂

  SV: Ja det är det, men jag vet inte heller. Vill gärna tro på det, men det känns samtidigt osannolikt. Det med Elisa Lam är dock spännande tycker jag!

  Reply
  • 2 november, 2017 at 19:19
   Permalink

   Visst kan man :D. Det är perfekt verkligen :D. Åh vilket bra fynd 😀

   Reply
  • 2 november, 2017 at 19:15
   Permalink

   Visst är den :D. Tycker också mycket om Carl Larsson, har du varit till hans gård och tittat någon gång? Vi var dit en vår när det tyvärr inte var öppet på själva museet 🙂

   Reply
 • 2 november, 2017 at 17:13
  Permalink

  Bra Du köpte kudden 🙂 den är verkligen fin.
  Kaninen från Partylite är söt.

  Jag tänder alltid en massa ljus varje kväll 🙂
  Nu har vi även ljus i pumpan ute på bron å det lyser så fint 🙂

  Reply
  • 2 november, 2017 at 19:17
   Permalink

   Åh ja :D. Det känns rätt :). Visst är den söt :). Blev lite förälskad i den :). Så härligt verkligen med ljus man blir så himla glad 😀

   Reply
 • 2 november, 2017 at 17:32
  Permalink

  Jag tänder ljus överallt, från morgon till kväll. Så jäkla mysigt <3

  Reply
  • 2 november, 2017 at 19:14
   Permalink

   Visst är det mysigt :D. Håller med dig också, så himla härligt och sen känslan när det lyser upp i mörkret :). Roligt att fler är som mig <3

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: