Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Studiemorgon och en mulen dag.

Började morgonen med studier idag. Har snart hunnit skriva en hel sida. Det kan ju verka väldigt lite, men för mig som kände mig ringrostig känns det bra. Vi ska skriva fem sidor och jag hoppas det ska bli bra. Jag har beslutat mig för att inte ställa höga krav på mig själv denna gång som student. Jag läser för att lära mig, och det här är egentligen helt utan studiepress eftersom jag inte tar lån eller går något lärarlyft. Jag tänker att en komplettering inte är så farligt och tar mig framåt den här gången utan press.

Jag vill inte pressa mig själv, jag har lagt ner nivån för mig själv mycket sedan jag fick utmattningssyndrom. Kanske ser jag vad som är viktigt efter den erfarenheten, förut var det så mycket som gjorde att jag kände press, jag ville ha allt ordnat för mig blev uppstressad om inte allt föll in i en mall. Nu släpper jag saken, det som inte blir det går inte att förändra. Jag kan inte oavsett hur gärna jag vill påverka saker. Jag kan göra mitt bästa och det är faktiskt bra nog, att överprestera hela tiden var vad som fick mig att falla, jag trodde likt alla andra att jag inte var typen som kraschade, men det var jag. Dit kan vem som helst hamna, det finns ingen garanti att klara sig.

Nej nog skrivet om det. Om två timmar kommer Björns syster hit för att hämta med mig och William till Borlänge. Där ska vi möta Björn som kommer från Arlanda efter en och en halv vecka i Kina. William har längtat efter sin pappa så det ska bli kul att åka dit.

8 Comments

  1. Jag tänker såhär 🙂 Lägg fokus på det du har lyckats åstadkomma och det du har gjort. Istället för det som du inte har gjort eller något som det går trögt med. Det brukar gå mycket bättre att fokusera på det som är bra snarare än det som inte funkar. Flowet kommer att komma!

  2. Jättebra att ha skrivit en hel sida ju! Så svårt att få ner mycket text tycker jag. I min kurs är en av de fem uppgifterna en skriftlig rapport på 18-30 sidor. Känns helt orimligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.