Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

En pall för Orsakullan.

Jag köpte en pall igår på IKEA. Som ni säkert förstått är jag väldigt förtjust i föremål från Dalarna. Det här gör att jag införskaffar mig saker som passar in i ett hem för en sann Dalkulla. Jag köpte därför denna pall, tanken är att min mamma ska fixa den åt mig, men hur det blir får ni se senare. Hon bor ju i Orsa och jag i Falun, så det får bli när vi träffas. men så länge får sen se ut så här. Tre dalahästar och så mina träskor med kurbits som jag fick av min vän Lena i tjugofemårspresent, tyckte faktiskt att allt passade helt perfekt här hemma.

I mitt lilla hörn av världen. Jag är så oerhört glad över att få vara född och uppväxt här i vackra Dalarna. Jag kan verkligen inte se att jag skulle kunna trivas på en annan plats, det är här jag hör hemma.

4 Comments

  1. Blev ju jättefint 🙂 Passar perfekt hemma hos dig 🙂 min ”farmor” kom från Dalarna så jag har en dalahäst här hemma till hennes minne =) så rolig idé med din kalender ovan också 😀

  2. Googlade avståndet mellan orsa och falun och det är ju en bit. Hur ofta brukar ni träffas du o din mor?

    1. För sällan :/. Jag jobbar ju och William går i skolan så blir mest vid lov då man har tiden. Eftersom jag inte äger någon bil är det krånglig väg att åka på med buss :/.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: