Dark Mode Off / On
Böcker Hemma hos mig

Jultidningsförlaget – Premier och köp.

Igår åkte vi till ICA Falan för att hämta ett paket från Jultidningsförlaget. Jag samlar på Bland tomtar och troll och köpte därmed därifrån, Williams farmor och hennes karl samt Björn har också handlat så William fick lite premier. Han fick VR-glasögon och en Lightbox (liten, jag har den mellanstora), en biobiljett och en I do 3D som är en 3D-penna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: