En julgranskula från min vackra vän.

Som flera av er vet har jag fotograferat min fina vän Lisas dotter Alice under ett år nu. Det har alltid varit lika roligt och jag har verkligen fått träna och haft det kul. Dessutom älskar jag småbarn så det har passat mig perfekt att få två intressen i ett. Igår när jag fotograferade Alice som ballerina på sin ettårsdag.  Så överlämnade Lisa ett jättefint paket åt mig. Jag blev så glad, fick hålla tillbaka lite för kände att jag blev så där känslig som jag blir numera. Jag har väldigt lätt till att börja gråta.

Paketet innehåll denna otroligt söta julgranskula. Jag blev så himla glad! Jag är ju en riktig Disneynörd, och har samtliga klassiker här hemma, och så får jag denna fina julgranskula. Det roliga var dessutom att det är just Piff och Puff med tomten! Förra året så försökte jag jag mig på julpyssel med just dessa vilket var helt misslyckat. Det måste ni läsa om så jag länkar allt här. Mitt tips, KÖP inte Panduros pyssel med Piff och Puff om du inte är konstnärligt lagd… Jag vet att det är svårt att visualisera människor som är lite skämtsamma, så med det sista så får ni tänka att jag har ganska hög dos av humor. Jag skrattade så jag hade ont i magen efter att vi julpysslat.

Tusen tack Lisa och Alice, både för att jag fått fotografera och för den fina julgranskulan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “En julgranskula från min vackra vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: