Som flera av er vet har jag fotograferat min fina vän Lisas dotter Alice under ett år nu. Det har alltid varit lika roligt och jag har verkligen fått träna och haft det kul. Dessutom älskar jag småbarn så det har passat mig perfekt att få två intressen i ett. Igår när jag fotograferade Alice som ballerina på sin ettårsdag.  Så överlämnade Lisa ett jättefint paket åt mig. Jag blev så glad, fick hålla tillbaka lite för kände att jag blev så där känslig som jag blir numera. Jag har väldigt lätt till att börja gråta.

Paketet innehåll denna otroligt söta julgranskula. Jag blev så himla glad! Jag är ju en riktig Disneynörd, och har samtliga klassiker här hemma, och så får jag denna fina julgranskula. Det roliga var dessutom att det är just Piff och Puff med tomten! Förra året så försökte jag jag mig på julpyssel med just dessa vilket var helt misslyckat. Det måste ni läsa om så jag länkar allt här. Mitt tips, KÖP inte Panduros pyssel med Piff och Puff om du inte är konstnärligt lagd… Jag vet att det är svårt att visualisera människor som är lite skämtsamma, så med det sista så får ni tänka att jag har ganska hög dos av humor. Jag skrattade så jag hade ont i magen efter att vi julpysslat.

Tusen tack Lisa och Alice, både för att jag fått fotografera och för den fina julgranskulan.

22 kommentarer

 1. Åh! Vilken söt julkula!
  Jag gillar också Disney; men mest i julsammanhang 🙂
  Vet inte om du sett den, men det finns en (elektrisk) adventsljusstake från Fyrklövern med Disneymotiv, och ja… Jag dör lite grann varenda gång jag ser den!
  Det är den ljuvligaste, underbaraste ljusstake jag någonsin sett (ingen överdrift)!
  Om jag av någon anledning skulle vara tvungen välja endast en (1) julprydnad att pynta med, inklusive julgran, så skulle jag välja denna ljusstake! 😀

  Länk till en Googlesökning på ljusstaken, därav den lååånga länken:
  https://www.google.se/search?hl=sv&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=947&ei=UYD9WceZMOTw6ASkqYzICA&q=Fyrkl%C3%B6vern+adventsljusstake&oq=Fyrkl%C3%B6vern+adventsljusstake&gs_l=img.3..0.3728.11138.0.11766.28.28.0.0.0.0.157.2777.18j9.27.0….0…1.1.64.img..1.27.2763.0..0i24k1.0.ko8dNcEh1jE#imgrc=-LdDJIuSdMhFyM:

  1. Den är så himla söt :D, jag har lite från porslinet där men inte hela samlingen. Det är jättefint verkligen skulle så gärna också ha allt därifrån :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa