Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Lördag med serier och lugn.

Jag hade tänkt göra lite saker idag men beslutade mig för att bara ta det lugnt. Ska försöka skriva något ikväll och sen får vi se vad som händer. Tycker jag förtjänar lite ledighet faktiskt. Det är ju skönt att bara ta det lugnt också och låta hjärnan vila en stund.

Min julkalender fylls på med människor vilket är jättekul, är du intresserad av att delta i min julkalender så skulle det vara jättekul. Får hoppas alla som deltagit kommer svara på sina e-post jag skickat också, så jag vet att de kommer delta.

Nu ska jag fortsätta att bara ta det lugnt, låter aningen härligt måste jag säga.

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: