Lördag med serier och lugn.

Jag hade tänkt göra lite saker idag men beslutade mig för att bara ta det lugnt. Ska försöka skriva något ikväll och sen får vi se vad som händer. Tycker jag förtjänar lite ledighet faktiskt. Det är ju skönt att bara ta det lugnt också och låta hjärnan vila en stund.

Min julkalender fylls på med människor vilket är jättekul, är du intresserad av att delta i min julkalender så skulle det vara jättekul. Får hoppas alla som deltagit kommer svara på sina e-post jag skickat också, så jag vet att de kommer delta.

Nu ska jag fortsätta att bara ta det lugnt, låter aningen härligt måste jag säga.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Lördag med serier och lugn.

 • 4 november, 2017 at 17:57
  Permalink

  Skönt med en lugn dag ju. Såna dagar tycker jag man är värd då och då. ^^

  Reply
 • 4 november, 2017 at 18:36
  Permalink

  Jag har också haft en sån dag. lugn och skön 🙂
  Ha en fortsatt trevlig helg

  Reply
 • 4 november, 2017 at 18:56
  Permalink

  Helt rätt med en ledig dag ibland också!☺

  Reply
  • 4 november, 2017 at 21:21
   Permalink

   Det är sant :). Man ska ta det lugnt för att må bra också :). Har i alla fall lyckats skriva så har bara en sida kvar nu :D.

   Reply
 • 4 november, 2017 at 23:36
  Permalink

  Det lät klokt! Det finns kvar att göra en annan dag helt enkelt 🙂 Hoppas din dag blev fin!

  Reply
 • 5 november, 2017 at 07:29
  Permalink

  Härligt, njut av att ta det lite lugnt! 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: