Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Mot Västerås och specialpedagogprogrammet.

Får bli en inte idag bild, men nu är jag på väg igen. Eller ja alldeles strax i alla fall. Sitter på tåget och väntar på att det ska avgå. Detta ska ske om två minuter, det ska bli så roligt. Förra gången lyftes jag upp igen. Jag kände mig säker på att det här är vad jag vill. Innan var jag mer osäker, på vad jag ville göra. Men nu vet jag, det ska bli kul att komma till Västerås igen, jag är på väg.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: