Mot Västerås och specialpedagogprogrammet.

Får bli en inte idag bild, men nu är jag på väg igen. Eller ja alldeles strax i alla fall. Sitter på tåget och väntar på att det ska avgå. Detta ska ske om två minuter, det ska bli så roligt. Förra gången lyftes jag upp igen. Jag kände mig säker på att det här är vad jag vill. Innan var jag mer osäker, på vad jag ville göra. Men nu vet jag, det ska bli kul att komma till Västerås igen, jag är på väg.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Mot Västerås och specialpedagogprogrammet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: