Dark Mode Off / On
Kläder

Kläder från Meandi.

Hade ju party för en vecka sedan. Köpte plagget ovan, en kofta. Jag älskar koftor och använder det så gott som alltid, speciellt vintertid. Det är ju så skönt att ha och slänga på sig tycker jag.

Eftersom jag var värdinna fick jag välja lite gratis saker. Då fick det bli en poncho, jättefin verkligen och så skön. Kommer bli en favorit hemma det känner jag på mig.

18 Comments

  1. Jätte fina plagg som du valde=) Jag är ju inne på ponchon just nu. Jag har ett par i min garderob men ingen med färg. Den kommer säkert till pass/ kram

  2. Den översta tyclte jag va såååå snygg.den andra med. Handlar du mycket kläder? Verkar som du gillar snygga kläder iaf:)

    1. Visst är den :D. Nja, jag köper på klädpartyn men aldrig annars. Reor undviker jag, och i min garderob finns det bara kläder jag använder. Märker jag att jag inte använder ett plagg säljer jag det vidare :). Så kul att höra :), jag tycker främst om bekväma plagg :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: